Anvendelsesområder

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Mere effektiv, sikrer og billigere

Rengøring af overflader i stor højde er problematisk og forbundet med høje omkostninger, risikoen for ulykker og forstyrrelser i sine regelmæssige operationer.

Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, er det vigtigt at undgå ophobning af snavs og støv på vægge og lofter. Det kan kompromittere renholdelse af lokalerne med fødevarerelaterede aktiviteter og øget brand og eksplosion. Ventilation er også et eksempel på kontinuerlig rengøring er vigtigt at undgå de negative virkninger af arbejdsmiljøet, især for allergikere.

Dette bekræftes af Folkesundhed agenturets almindelige råd om rengøring i sådanne skoler, børnehaver, fritidshjem og åbne rekreative aktiviteter. Hvor anbefaler, at hovedrengøring skal gentages hele året og omfatter gulve, møbler, vægge af uslebne tekstur, højtliggende områder, belysning, ventilation, tekstil møbler, gulvafløb og mere.

Øget sikkerhed og fleksibilitet

Systemet er sikkert, og du kan helt ignorere risikoen for fald. Med en bred vifte af forskellige dyser rengøres effektivt alle former for vanskelige overflader på vægge og lofter og sugeeffekt er så stærk på den maksimale rækkevidde.

Trådløs kamera og monitor

Videoen system giver nøjagtigt overblik over det arbejde, og sikre, at alle overflader rengøres grundigt. Brug nattesyn funktion, IR-teknologi er i stand også områder med dårlige lysforhold. Video indhold kan også gemmes og lagres når det er nødvendigt.

Fremragende som inspektionsudstyr

Den omfattede videosystem kan også nemt bruges til at inspicere svært tilgængelige områder. Med hjælp fra en teleskopisk ultralet kulfiber stang at vi lægger videokameraet kan inspicere områder i store højder, ventilationskanaler, brønde osv Selv her kan du optage materiale til anmeldelse i bakspejlet og

Kontakt DampTek

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.